prosečan korisnik
pro tuning chip tuninga™
više nije prosečan vozač.

Sa garancijom.

BRŽE IDE. MANJE TROŠI.

MADE IN SERBIA.

Šta mi zapravo radimo i koja je tajna zbog koje je za 10 godina urađen Pro Tuning Chip Tuning™
na čak 6,500 automobila?

Šta mi zapravo radimo i koja je tajna zbog koje je za 10 godina urađen Pro Tuning Chip Tuning™
za čak 6,500 automobila?

1
GODINA STVARAMO NAJBOLJI TUNING
1 +
ČIPOVANIH VOZILA
1
PREĐENIH KILOMETARA
1
LITARA UŠTEDE

Provereno. Pouzdano. Kvalitetno.

Šta dobijaš odlukom da izabereš Pro Tuning Chip Tuning™?

Šta dobijaš odlukom da izabereš
Pro Tuning Chip Tuning™?

Softverskim programiranjem izrađujemo chip tuning koji ostavlja radne vrednosti motora u fabričkim okvirima i izrađuje se za svako vozilo posebno.

BOLJA STARTNOST, BRŽI ODZIV i LAKŠE UBRZANJE

20-30% ukupnog poboljšanja performansi vašeg autmobila.

MANJA POTROŠNJA

Smanjenje potrošnje goriva i do 20% za dizel, turbo-benzinske i LPG/CNG motore.

Napravljeno u srbiji

Srpska inovativnost u najboljem svetlu. Originalna tuning rešenja tražena širom sveta.

Iskustvo i stručnost

Inženjersko programiranje. Iskustva i znanja stečena kroz saradnju sa inostranim partnerima.

Vozite bezbrižno

Doživotna garancija

Pružamo doživotnu garanciju na naš chip tuning. Ukoliko niste zadovoljni postignutim performansama mi ćemo vratiti podešavanja na početna. Toliko verujemo u ono što radimo.

Mladen Stanisavljevic
Mladen Stanisavljevic
17/08/2021
Vrh.
Dejan Lekic
Dejan Lekic
12/08/2021
Profesionalno rade i odličan odnos prema musterijama.

Kako to izgleda u praksi - gostovanje u emisiji Auto Moto Show

Пусти видео запис

CENA ZA CHIP TUNING

Najbolji chip tuning je jeftiniji nego što misliš.

Cena Pro Tuning Chip Tuning-a™ varira u zavisnosti od modela vozila. Jednim pozivom možeš saznati koliko košta chip tuning za tvoj auto.

KOJI CHIP TUNING JE ZA TEBE?

STANDARD CHIP TUNING SA GARANCIJOM

  1. STANDARD chip tuning obuhvata poboljšanja rada motora sa obe strane spektra.

  2. Ostvaruje 20-30% ukupnog poboljšanja performansi i oko 20% manju potrošnju, a radni vek motora može biti produžen i do 25%.

  3. Vozilo uz STANDARD tuning dobija više konjskih snaga i postiže veći obrtni moment u nižim i višim obrtajima motora i rasterećeno ubrzava do željene brzine uz smanjenje ukupne potrošnje goriva.

PREMIUM CHIP TUNING

PREMIUM TUNING – ECU Remap obuhvata veoma širok izbor mapa iz upravljačke jedinice motora, izrađuje se sa posebnom pažnjom i posvećenošću, do najfinijih detalja, a prema individualnim potrebama i želji vozača.

  • Primenom preciznih proračuna na osnovu merenja parametara tokom vožnje, u realnim uslovima, PREMIUM tuning predstavlja jedinstvenu PRO TUNING Chiptuning Experts uslugu gde vozač aktivno učestvuje u postupku tuninga. PREMIUM tuning je jedinstven i po činjenici da se postupcima primenjenim tokom
  • PREMIUM tuninga može postići i do 35% ukupnog poboljšanja performansi (u KS i Nm) u okvirima proizvođačkih normi, bez potrebe za mehaničkim izmenama na vozilu.

SPECIAL TUNING

SPECIAL TUNINGECU remap namenjen benzinskim motorima podrazumeva chip tuning za atmosferske i turbo benzinske motore.

  • Pro Tuning SPECIAL tuningom postižemo pravilniji rad motora, bolje sagorevanje i bolju iskorištenost goriva, više snage i unapređene vozne karakteristike.
  • SPECIAL chip tuning sa garancijom obuhvata podešavanja motora prema vrsti goriva (Benzin, LPG-TNG), oktanskoj vrednosti ili kvalitetu goriva.
  • Parametri za rad motora se po potrebi mogu prilagoditi prema klimatskim uslovima na područiju gde se vozilo najčešće koristi, kako bi se postigle optimalne performanse motora.
  • SPECIAL tuning ECU remapom postižemo do 15% poboljšanja za atmosferske motore i do 45% poboljšanja za benzinske turbo motore, u okviru fabričkih normi, bez potrebe za dodatnim uređajima i mehaničkim modifikacijama vozila ili delova motora.
  • Special tuningom su obuhvaćene sve vrste vozila, podrazumeva chip tuning za automobile, motocikle, skutere, kvadove, ski-jet, itd.

RACING TUNING

RACING TUNING – Chip tuning za motore sa izmenjenom fabričkom konfiguracijom.

Predstavlja ECU remap koji za cilj ima postizanje maksimalnih performansi podešavanjem motornog računara za precizno usklađen rad zamenjenih delova na motoru kao što su pojačana – hibridna turbina, pojačani sportski injektori – dizne, veći intercooler, sportski filter za vazduh, olakšani zamajac, uklonjeni katalizator, sportski auspuh i ostale vrste sportskih prepravki u zavisnosti od nivoa modifikacija (Stage 1, Stage 2…).

HEAVY DUTY TUNING

Chip tuning sa garancijom za kamione, traktore, jahte, mašine i ostale dizel motore velikih zapremina.

Stepen pojačanja i smanjenje potrošnje zavise od načina primene, tipa i zapremine motora. HEAVY DUTY chip tuning je ECU Remap koji najčešće nalazi primenu u poboljšanju efikasnosti kamionskih flota i voznih parkova. Smanjenja potrošnje chip tuningom za teretna vozila se kreću od 1 do 6l/100km, u zavisnosti od uslova i načina eksploatacije.

Izračunaj koliko štediš uz Pro Tuning Chip Tuning™

Ukoliko ne znaš karakteristike svog automobila, pozovi Pro Tuning momke:

Unesite naziv proizvođača i model vozila.
Decimalna oznaka je " . "

Prosečna potrošnja nakon chip tuninga: 1l/100km

Godišnja ušteda goriva nakon chip tuninga: litara goriva

Ukupna ušteda na godišnjem nivou: RSD

Najčešća pitanja i odgovori

DA! Svaki automobil koji poseduje motorni računar u sebi može da se čipuje. Najavite se i uradićemo besplatnu profesionalnu dijagnostiku nakon čega ćete znati nivo performansi koje dobijate, uštedu u potrošnji i cenu chip tuninga.

Chip tuning koji izrađujemo u Pro Tuning™ servisu ostaje u okvirima fabričkih podešavanja. Ne morate brinuti da li će vaš automobil sutra proći tehnički pregled.

Pro Tuning™ se na tržištu tuning rešenja izdvaja po tome što naš tuning predstavlja optimalno poboljšanje rada motora. Ne izvlačimo maksimum (iako to možemo ukoliko želite) već unapređujemo performanse u okvirima fabričkih podešavanja.

Za 10 godina postojanja kreiramo isključivo unikatni ECU remap. Svakom automobilu pristupamo posebno, iščitavamo računar i izrađujemo tuning koji je po meri vašeg automobila.

Za razliku od dodavanja uređaja i prepravljanja elektronike, našim programiranjem se podešavaju parametri unosom vrednosti koje su određene preciznim matematičkim proračunima.

Nakon chip tuning-a možete opet posetiti naš servis a mi ćemo podešavanja vratiti na fabrička.

Pro Tuning™ nudi doživotnu garanciju za chip tuning usluge na koju se uvek možete pozvati.

BEOGRAD

Autoput za Zagreb, 11080 Zemun

NOVI SAD

67. Nova 5, 21000 Novi Sad

Izračunaj uštedu!

X
Pozovi ProTuning
Navigacija