Pro Tuning Chiptuning Experts - povećanje snage, smanjenje potrošnje, isključivanje dpf filtera, egr vantila

Za servise

ECU Remap File service – uslužna izrada mapa

Uslužna izrada mapa – ECU Remap File Service je PRO TUNING Chiptuning Experts ekskluzivna usluga namenjena za auto servise, chip tuning radionice i automobilske entuzijastie. File service uslugu koriste svi koji žele da samostalno obavljaju reprogramiranje i poseduju uređaje za očitavanje i upisivanje fajlova iz motornog računara. Dovoljno je da nam dostavite program iz ECU uz osnovne informacije o vozilu i navedene usluge koje želite da budu izvršene.

Alati i oprema:

Prilikom chip tuninga je važno koristiti originalne alate za ECU remap. Prilikom upisivanja programa deo memorije koji je potrebno upisati mora prethodno biti obrisan, a ukoliko dođe do smetnje ili prekida komunikacije tokom upisivanja, može doći do trajnog gubitka podataka iz ECU. Profesionalni pristup je važan i prilikom očitavanja memorije. Ako se memorija ne očita u celosti, takođe može doći do trajnog gubitka podataka nakon upisivanja.
PRO TUNING Chiptuning Experts je dugogodišnji saradnik sa FG Technology iz Italije. Posredujemo u nabavci FG Tech Galletto uređaja, pretplatama na usluge ažuriranja i tehničke podrške, kao i uslugama nadogradnje uređaja.

Partnerstvo:

PRO TUNING Chiptuning Experts neprestano radi na unapređenju poslovanja kroz saradnju sa pouzdanim partnerima.

Saradnju sa partnerskim servisima i chip tuning radionicama realizujemo na više načina i u različitim oblicima međusobnog unapređenja usluga. Da bi ostvarili poslovnu saradnju sa PRO TUNING Chiptuning Experts možete nas kontaktirati u našem Beogradskom chip tuning centru – auto srevis Pro Tuning Garage – Zemun koji je i glavno predstavništvo za PRO TUNING Chiptuning Experts u Beogradu i Srbiji.

PRO TUNING Chiptuning Experts pruža tehničku podršku servisima i chip tuning radionicama, a Beogradski chip tuning centar Pro Tuning Garage u Zemunu raspolaže terenskom službom za intervencije na licu mesta.

Izračunaj uštedu!

Pro Tuning Kalkulator
X myStickymenu
Pozovi ProTuning
Navigacija