Pro Tuning Chiptuning Experts - povećanje snage, smanjenje potrošnje, isključivanje dpf filtera, egr vantila

DSG tuning

DSG tuning – remap automatskih ili robotičkih DSG menjača

GEARBOX TUNING – Remap upravljačke jedinice menjača

Robotički DSG menjači su slični manuelnim menjačima,a kontrolisani su preko Mehatronic robotičke jedinice koja uz pomoć dvostrukog kvačila omogućava neprimetno menjanje brzina bez obzira da li je menjač u normalnom, sportskom ili manuelnom modu.

Šta se postiže remapom menjača?

Izmenom parametara u upravljačkoj jedinici menjača možemo prilagoditi graničnike dozvoljenog obrtnog momenta, graničnike maksimalnog broja obrtaja, brzinu prebacivanja između stepena prenosa kao i Launch control funkciju koja obezbeđuje optimalan broj obrtaja motora pri polasku vozila iz mesta kako bi se što pre postigao maksimalni obrtni moment.
Nakon chip tuninga motora, menjač se prilagođava novim parametrima bez potrebe za reprogramiranjem upravljačke jedinice menjača. Remap menjača se najčešće koristi prilikom chip tuninga koji za cilj ima dobijanje maksimalnih performansi, kao i za adaptaciju prilikom promene konfiguracije menjača.

Ukoliko imate problem ili želite da iskoristite dodatne funkcije automatskog ili robotičkog menjača, možete se obratiti za savet našim tehničarima iz Beogradskog chip tuning centra Pro Tuning Garage.

Izračunaj uštedu!

Pro Tuning Kalkulator
X myStickymenu
Pozovi ProTuning
Navigacija