Chip tuning

STANDARD CHIP TUNING SA GARANCIJOM

Chip tuning sa garancijom, za dizel motore kojim se primenjuju podešavanja motora u srednjem opsegu pojačanja.

Audi Q3 Standard tuning
ECU remap – Standard chip tuning sa garanijom: Audi Q3 2.0tdi 177ks DSG

STANDARD chip tuning obuhvata poboljšanja rada motora sa obe strane spektra. Ostvaruje 20-30% ukupnog poboljšanja performansi i oko 20% manju potrošnju, a radni vek motora može biti produžen i do 25%. Vozilo uz STANDARD tuning dobija više konjskih snaga i postiže veći obrtni moment u nižim i višim obrtajima motora i rasterećeno ubrzava do željene brzine uz smanjenje ukupne potrošnje goriva.

Klikni ovde i saznaj koliko dobijaš sa standard tuningom

Želim da pozovem i čipujem auto

SPECIAL TUNING

SPECIAL TUNING – ECU remap namenjen benzinskim motorima podrazumeva chip tuning za atmosferske i turbo benzinske motore. Pro Tuning SPECIAL tuningom postižemo pravilniji rad motora, bolje sagorevanje i bolju iskorištenost goriva, više snage i unapređene vozne karakteristike. SPECIAL chip tuning sa garancijom obuhvata podešavanja motora prema vrsti goriva (Benzin, LPG-TNG), oktanskoj vrednosti ili kvalitetu goriva. Parametri za rad motora se po potrebi mogu prilagoditi prema klimatskim uslovima na područiju gde se vozilo najčešće koristi, kako bi se postigle optimalne performanse motora.

Special tuning - ECU remap za benzinske motore
Alfa Romeo Giulia 2.9L QV 2017 V6 90º twin-turbo by Maserati & Ferarri

SPECIAL tuning ECU remapom postižemo do 15% poboljšanja za atmosferske motore i do 45% poboljšanja za benzinske turbo motore, u okviru fabričkih normi, bez potrebe za dodatnim uređajima i mehaničkim modifikacijama vozila ili delova motora. Special tuningom su obuhvaćene sve vrste vozila, podrazumeva chip tuning za automobile, motocikle, skutere, kvadove, ski-jet, itd.

PREMIUM CHIP TUNING

Chip tuning sa garancijom kojim se po želji vozača postižu poboljšanja voznih karakteristika i unapređenja performansi vozila u rasponu od 15-35%.

 

Premium ECU remap: Jaguar XF 2.2d Automatic
Jaguar XF 2.2d Automatic

PREMIUM TUNING – ECU Remap obuhvata veoma širok izbor mapa iz upravljačke jedinice motora, izrađuje se sa posebnom pažnjom i posvećenošću, do najfinijih detalja, a prema individualnim potrebama i želji vozača. Primenom preciznih proračuna na osnovu merenja parametara tokom vožnje, u realnim uslovima, PREMIUM tuning predstavlja jedinstvenu PRO TUNING Chiptuning Experts uslugu gde vozač aktivno učestvuje u postupku tuninga. PREMIUM tuning je jedinstven i po činjenici da se postupcima primenjenim tokom PREMIUM tuninga može postići i do 35% ukupnog poboljšanja performansi (u KS i Nm) u okvirima proizvođačkih normi, bez potrebe za mehaničkim izmenama na vozilu.

Aca Bajić BMW Drift Champion Adria Drift
BMW Aca Bajić SDC AdriaDrift Ada Huja

RACING TUNING

RACING TUNING – Chip tuning za motore sa izmenjenom fabričkom konfiguracijom. Predstavlja ECU remap koji za cilj ima postizanje maksimalnih performansi podešavanjem motornog računara za precizno usklađen rad zamenjenih delova na motoru kao što su pojačana – hibridna turbina, pojačani sportski injektori – dizne, veći intercooler, sportski filter za vazduh, olakšani zamajac, uklonjeni katalizator, sportski auspuh i ostale vrste sportskih prepravki u zavisnosti od nivoa modifikacija (Stage 1, Stage 2…).

BASIC CHIP TUNING

BASIC TUNING – Osnovni nivo poboljšanja performansi sa Pro Tuning kvalitetom.

Pro Tuning Deutschland ECU remap mit TÜV und DEKRA
ECU Remap sa TÜV i DEKRA sertifikatima i Pro Tuning garancijom

Chip tuning za dizel motore koji podrazumeva do 15% ukupnog poboljšanja performansi. Prilikom BASIC ECU Remapa vrše se podešavanja osnovnih parametara koji direktno utiču na performanse i ponašanje vozila tokom vožnje. Dobija se oštriji odziv na komandu gasa i lakše postizanje željenog broja obrtaja motora. BASIC chip tuning sa garancijom je osmišljen kao kvalitetna zamena za uređaje i naprave prisutne na tržištu (Dodatne elektronike za ugradnju u vozila, tuning race box chip uređaji za modifikaciju signala K-Line i CAN-BUS komunikacije između delova motora i ECU…), a namenjen je vozačima koji žele originalno, kvalitetno i pristupačno rešenje sa garancijom, u fabričkoj konfiguraciji motora, bez ugradnje dodatnih uređaja.

HEAVY DUTY TUNING

Chip tuning sa garancijom za kamione, traktore, jahte, mašine i ostale dizel motore velikih zapremina.

Chip tuning za kamione, jahte-brodske motore, traktore, autobuse...
Fleet chip tuning – trajno smanjenje troškova.

Stepen pojačanja i smanjenje potrošnje zavise od načina primene, tipa i zapremine motora. HEAVY DUTY chip tuning je ECU Remap koji najčešće nalazi primenu u poboljšanju efikasnosti kamionskih flota i voznih parkova. Smanjenja potrošnje chip tuningom za teretna vozila se kreću od 1 do 6l/100km, u zavisnosti od uslova i načina eksploatacije.

 

Remap za Mechatronic DSG menjače DQ250, DQ500
Remap za automatske i robotičke DSG menjače.

 

 

 

 

 

GEARBOX TUNING 

Chip tuning remapom automatskih i robotičkih menjača.Primenjuje se uz RACING TUNING zarad postizanja makslimalnih performansi, u vidu Software Update – procedure ažuriranja softvera ili u vidu programske adaptacije – chip tuning Mechatronic DSG menjača. [dsg tuning]

Izračunaj uštedu!

X
Pozovi ProTuning
Navigacija